Održani 5. Sportski susreti SSSG Subotica

12.jun 2023 6:56 AM
post

Peti Sportski susreti Saveza samostalnih sindikata grada Subotice održani su u subotu 10. juna 2023. godine na sportskim terenima na Paliću od 9-13 časova. U pet muških i dve ženske discipline takmičilo se devet ekipa sa oko 200 učesnika, članova SSSG iz različitih delatnosti. Susrete su otvorili predsednik i potpredsednik Saveza samostalnih sindikata grada Subotice Ištvan Huđi i Čedomir Baroš koji su izrazili zadovoljstvo što su se nakon tri godine pauze radničke sportske igre nastavile.

Ekipa „Zdravstvo“ ekipni je pobednik petih Sportskih susreta Saveza samostalnih sindikata grada Subotice, osvojivši prva mesta u čak četiri discipline – mali fudbal, odbojka žene, basket muškarci, a najbolje su bile i žene zdravstva u pikadu. Ova ekipa je osvojila i dva druga mesta; odbojka muškarci i nadvlačenje konopca, čime su stekli ukupno 97 poena.

Drugoplasirana je ekipa “Siemensa” sa osvojenih ukupno 66 poena, čiji su muški takmičari osvojili prva mesta u pikadu i nadvlačenju konopca,  dok je fudbalerima pripalo srebro, kao i odbojkašicama “Siemensa” i ženskom delu ekipe u pikadu.

Trećeplasirana je ekipa JKP “Čistoća i zelenilo” koja je zauzela dva treća mesta; muškarci u nadvlačenju konopca i žene u pikadu, kao i četvrto mesto u malom fudbalu.

Foto detalji sa utakmica i druženja: